De nieuwe MT-leden van SNB #2 – Ron Roffel

Operationeel manager Ron Roffel is sinds 21 augustus 2023 lid van het managementteam van SNB. Afvalverwerking is een zeer bekend terrein voor hem. Hij werkte sinds 1993 bij de in ziekenhuisafval gespecialiseerde verwerker Zavin in Dordrecht. De laatste vijftien jaar bekleedde hij daar de functie van operationeel directeur.

Familiair, vriendelijk en open

In de kern zijn SNB en Zavin vergelijkbare bedrijven, zij het dat de processen bij SNB complexer en omvangrijker zijn. “Beide organisaties hebben de kenmerken die je bij veel nichespelers terugziet. De bedrijfscultuur is familiair, vriendelijk en open. De hoge saamhorigheid die ik bij SNB ervaar voelt dan ook als een warm bad.”

Verder kijken dan de neus lang is

Ron was uiteraard al wel bekend met SNB en de inspanningen die de organisatie verricht om het slibverwerkingsproces steeds verder te verduurzamen, onder andere door grondstoffen terug te winnen. “Dat is anno 2023 een manier van denken die mij zeer aanspreekt en waar ik graag een steentje aan bijdraag. Bij SNB is er veel ruimte om projecten op het gebied van duurzaamheid en circulariteit op te starten en verder te kijken dan de neus lang is.”