page-image

Werken bij SNB betekent werken aan een betere wereld

N.V. Slibverwerking Noord-Brabant (SNB) in Moerdijk vervult een vitale maatschappelijke taak: het zo optimaal mogelijk verwerken van zuiveringsslib (zuiveringsslib is afval dat overblijft na het zuiveren van afvalwater).  Hiermee beschermen we mens en natuur maximaal, 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Werken bij SNB betekent dat je een bijdrage levert aan een gezondere en duurzamere samenleving. Dit doen we onder andere
door grondstoffen en energie terug te winnen. Voor de toekomst werken wij aan een circulaire afvalwater- en slibketen. En dus aan een betere wereld.

Met in totaal circa vijftig medewerkers zijn we een relatief kleine organisatie. Werken bij SNB betekent samenwerken in een compacte, professionele en kwalitatieve organisatie. Elke medewerker kan bijdragen aan de resultaten en meedenken over het werk. We kennen elkaar, de lijnen zijn kort en de sfeer is informeel. Bij SNB hebben we oog voor elkaar en vinden we persoonlijk contact belangrijk.

Vacatures

Wil je werken bij SNB? Op dit moment staan de volgende vacatures open:

Procesoperator

Als procesoperator werk je binnen de afdeling Procesvoering. Deze afdeling is primair verantwoordelijk voor het bedienen van de grootste slibverwerkingsinstallatie in Europa. De installatie wordt aangestuurd en bewaakt vanuit een centrale controlekamer. De afdeling Procesvoering werkt volcontinu in een vijfploegendienst volgens het 2-2-2 rooster. Elke ploeg bestaat uit minimaal een hoofdoperator, een eerste operator en drie operators.
Je bent als procesoperator samen met jouw ploeg verantwoordelijk voor het veilig, betrouwbaar en efficiënt bedienen van de slibverwerkingsinstallaties.

Lees hier de hele vacature

KAM-Coördinator

De KAM-coördinator bewaakt binnen de organisatie de naleving van wet- en regelgeving, vergunningvoorschriften en werkafspraken binnen het KAM-systeem. Voor deze rol is het van belang een goede balans te vinden tussen bureauwerk en het regelmatig en interactief aanwezig zijn in de installatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur en wordt functioneel aangestuurd door de Manager Business Control.

Lees hier de hele vacature

W-monteur

Als W-monteur werk je binnen de Technische Dienst (TD). Deze afdeling is verantwoordelijk voor het elektrisch, mechanisch en bouwkundig onderhoud van de slibverwerkingsinstallatie en overige installaties. Ook verzorgt de afdeling het projectmanagement en de ondersteuning bij het aanbrengen en doorvoeren van vernieuwingen.

Lees hier de hele vacature